Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Utvalg av design til badet - Fashionistas.no

Er du på jakt etter de perfekte ideene til boliginnredning, så klikk deg inn på cahetu.no. Der finnes det et stort utvalg av nydelig design til alle husets rom.

Baderomstilbehør

Å være omgitt av fint design gir overskudd og glede i hverdagen – det mener de i hvert fall i designbutikken Cahetu. Eierne Camilla og Helle, hadde begge en så stor lidenskap for design til sine egne boliger, at de valgte å starte en virksomhet som gjorde at de kunne dele den gleden med andre. De mange fine designvarene som man finner på hjemmesiden har blitt utvalgt spesielt til å inngå i sortimentet. Man kan alltid være sikker på å finne fint design som passer inn i nåtidens boligmote. På hjemmesiden finner man alt man kan tenke seg å ha bruk for innen boliginteriør, og til alle husets rom. Man kan blant annet klikke seg inn på det fine utvalget av design til badet, som er at av de viktigste rommene i hjemmet.  Det er på badet man gjør morgenrutinene sine, og det er også der man kan få et pusterom. På cahetu.no består sortimentet av speil, duftpinner, badematter, oppbevarings-gjenstander og mye mye mer.

Cahetu.no

På cahetu.no kan man også velge å se på de mange andre spennende produktene til stuen, soverommet og kjøkkenet. Varene på cahetu.no, er preget av et nordisk design med et globalt touch. Den nordiske stilen er for øyeblikket enkel og stilfull, så derfor kan man være trygg på å få noe som passer inn i de fleste typer hjem. Det er alltid god betjening, og rask og sikker levering, når man bestiller på cahetu.no. Handler man hos cahetu.no er det utrolig enkelt å handle over nettet.

Klikk deg inn på cahetu.no, og se det nydelige designet til alle husets rom.