Hos www.langkilde-flagg.no finner du flagg og flaggstenger av markedets absolutt høyeste kvalitet. Uansett om du er på utkikk etter et fint fødselsdagsflagg, en vimpel til en spesiell anledning, det norske eller svenske flagget eller et helt annet flagg, så finner du det hos Langkilde & Søn. Titt innom det imponerende sortimentet vårt i dag.

Langkilde & Søn

La vimplene vaie - Flagg døgnet rundt med vimpel

Langkilde & Søn forhandler et stort utvalg vimpler. Vimplene er enkel og vakre, og akkurat som alle de andre produktene fra Langkilde & Søn er de av aller høyeste kvalitet. Du finner vimpler i nasjonalflaggets farger og vimpler med navn, alt etter hvilken vimpel du ønsker å flagge med. Uansett hvilken vimpel du bestiller fra Langkilde & Søn, er du sikret tradisjonelt design og en slitesterk kvalitet som sikrer at du kan bruke vimpelen din akkurat så mye som du ønsker. Ta en titt på det supre vimpelutvalget vårt i dag.

Et samlet Norden på flaggstangen

Her i Norden liker vi å flagge når anledningen byr seg. Derfor har Langkilde & Søn et solid utvalg av skandinaviske nasjonalflagg, blant annet det svenske flagget. Det svenske flagget fremstår vakkert hos Langkilde & Søn, med sine nydelige farger og høye kvalitet. Du finner det svenske flagget både med og uten line, alt etter hva du trenger. Flagg for gode dager i Sverige med et svensk flagg fra Langkilde & Søn.

Langkilde & Søn er også kongelig Hoffleverandør, så du kan forvente den ypperste kvaliteten og servicen som finnes. Langkilde & Søn vil aldri fire på kvaliteten, men levere tidløst design og sirlig håndverk ned i hver minste detalj.