Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Stort sortiment av designvarer til hjemmet - Fashionistas.no

Cahetu.no er hjemmesiden hvor man finner det fineste designet fra danske interiørdesign-merker. Man kan også kjøpe de lekreste smaksopplevelser i form av Nicolas Vahé produkter.

Cahetu.no

Cahetu.no er stolte av å kunne presentere et stort sortiment av designvarer til hjemmet. De mange produktene er håndplukket av  skaperne av hjemmesiden, Camilla og Helle Tuborgh, som begge har en stor lidenskap for boliginteriør, innredning og gode kjøpsopplevelser på nettet. De har selvfølgelig selv personlig erfaring med å handle i nettbutikker. Gjennom stor interesse og profesjonell tilgang, har de to iverksetterne skapt en oversiktlig hjemmeside som inneholder det beste av det beste fra mange forskjellige merker. Cahetu.no er den norske søstersiden til danske Cahetu, da det var så tydelig at det ikke kun var stor etterspørsel på det danske markedet, men også det norske. På Cahetu.no finner man blant andet puter, vaser, lysestaker, håndklær, smykker og service – og det bare for at nevne en liten del av det man kan finne. På Cahetu.no kan man lese mer om de enkelte produktene ved å klikke på dem.

Nicolas Vahé

Utover at man på Cahetu.no kan få alt som kan tenkes å få bruk for innenfor interiørdesign, kan man også ta en titt på sortimentet av alle de lekre Nicolas Vahé produktene. De gir lekre smaksopplevelser for enhver. Om man leter etter en god gaveidé, er smaksopplevelser det perfekte valg. Man kan eventuelt kombinere noe fra utvalget av design med noen av de mange smaksopplevelsene, for å gjøre gaven personlig. Utvalget av smaksopplevelser består eksempelvis av pesto, kaffesirup, oljer, sjokolade og mye mer.

Klikk deg inn på hjemmesiden, og les mer om de deilige smaksopplevelsene fra Nicolas Vahé og de mange andre spennende og fine produktene.