Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Sous Vide - ekte matglede - Fashionistas.no

Hos Sousvidebutikken.no blir du møtt av en lidenskap for mat, som drives av en forkjærlighet for sous vide. Derfor finner du et stort utvalg av sous vide utstyr i sortimentet deres, som spenner seg fra store kjøkken-maskiner til mindre tilbehør, så du kan dyrke den samme matgleden hjemme hos deg selv.

Sousvidebutikken.no

Mange muligheter med Sous Vide- teknikken

I sortimentet til Sousvidebutikken.no finner du alt det utstyret du skal bruke til å lage mat med sous vide hjemme hos deg selv. Nettbutikken deres rommer nemlig et stort utvalg av både kjøkkenmaskiner og tilbehør, som gir deg mange forskjellige muligheter til å bruke sous vide- teknikker i matlagingen din. Via følgende link får du f.eks. adgang til et stort utvalg av vakuumposer, som sammen med riktige maskiner, lar deg vakuumpakke forskjellige matvarer – både før og etter tilberedning. Vakuumpakkingen gir deg dessuten ikke bare det beste utgangspunktet når du skal tilberede mat etter sous vide- metoden, den øker også holdbarheten på matvarene dine.

Fremhever smaken og bevarer næringsstoffene i maten

Vil du gjerne gi matlagingen din et ekstra løft, så kan du dessuten også overveie muligheten for å tørke matvarer hjemme hos deg selv. For ikke nok med at dehydrering av matvarer gir deg mulighet til å lage tørkede snacks uten kjemikalier, så kan tørking av visse matvarer også intensivere smaken. Samtidig gir metoden også mulighet for å bevare veldig mange av næringsstoffene i matvarene. Så gi din matlaging et ekstra løft med en mat- dehydrator fra Sousvidebutikken.no. Via foregående link har du nemlig adgang til et stort utvalg av moderne utstyr av høyeste kvalitet både til matentusiaster og til profesjonelle kokker.

Har muligheten til å introdusere sous vide metoden til matlagingen din fanget din interesse? Klikk inn på www.sousvidebutikken.no allerede i dag og ta en kikk på det store utvalget og de mange forskjellige kjøpsfordelene du kan få, som f.eks. rask levering og fri frakt på ordrer over 1000 kr.