Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Savon de Marseille ved Cahetu - Fashionistas.no

Cahetu.no er fylt med flott design og estetikk til hjemmet fra alle de kjente og populære designmerkene som Savon de Marseille, HAY og mange andre.

Cahetu.no

Cahetu.no var opprinnelig en dansk nettside, men fordi den så raskt ble populær blant designinteresserte i Norge også, har den nå fått en norsk pendant. Det betyr at man på Cahetu.no har adgang til et av Nordens flotteste utvalg av dansk og skandinavisk design til hjemmet. Hvis man bryr seg mye om innredningen i hjemmet, vil man helt sikkert kunne finne god inspirasjon blant det store utvalget av design hos Cahetu.no. Alle varene på nettbutikken er nøye utvalg av kvinnene bak, som er mor og datter som har gått sammen om å lage en virksomhet med fokus på moderne design til boligen.

Savon de Marseille

Noen ganger er det de helt små detaljene som gjør den aller største forskjellen når man innreder boligen sin. Om man virkelig vil ha fint design helt ned til minste detalj, finner man hos merket Savon de Marseille noen fine produkter til badet. Fine flytende håndsåper i estetisk utformede flasker og duftpinner kan løfte atmosfæren på badet. På kjøkkenet kan en fin flakse oppvaskmiddel sette prikken over i’en. Savon de Marseille er deilig hverdagsluksus, som er flott å ha stående. Produktene fra Savon de Marseille er dessuten opplagte å gi i gave til noen som fortjener å bli litt bortskjemt i hverdagen. Produktene er ikke bare fine å se på – de er også gode og skånsomme i bruk. Se de forskjellige variantene online på Cahetu.no.

Finn fint design og god kvalitet blant produktene fra blant annet Savon de Marseille online på Cahetu.no, som byr alle designinteresserte norske kunder hjertelig velkomne.