Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Nettbutikk med gulvlamper og bordlamper - Fashionistas.no

Mekavi tilbyr noen riktig gode bordlamper i mange forskjellige stilarter. Det er også mulig å kjøpe designlamper, så får man en eller flere lamper man blir ordentlig glad for, og som man uten tvil kommer til å bruke år etter år.

Bordlamper

Bordlamper er gode å ha på skrivebordet da de kan være med til å gi den formen for lys man trenger når man sitter å jobber. Mekavi har et stort utvalg av lamper, så det er mulig å finne akkurat den lampen til det bordet man ønsker. Bordlampen er en viktig lampe til arbeidsrommet, da dårlig lys kan gjøre en sløv. Det er dårlig for øynene å lese eller jobbe i dårlig lys, og det kan nedsette effektiviteten. Derfor er det viktig med en god bordlampe. Bordlamper er også effektive i andre rom enn kun kontoret. Eksempelvis er det også godt å ha noen gode bordlamper som kan stå på nattbordet i soverommet.

 

Gulvlamper

Gulvlampen er en lampe som er med til å skape god atmosfære i stuen, soverommet, kjøkkenet, ja alle steder. Mekavi selger gode gulvlamper i mange forskjellige stilarter, så hvis man leter etter en gulvlampe burde man gå inn og lese mer om forskjellige slags på www.mekavi.no. Gulvlamper er med til å gi en fantastisk stemning i et rom, fordi belysningen kommer fra siden. Belysning ovenfra kan være med til å gi en fornemmelse av et kaldt rom, mens sidebelysning fra eksempelvis gulvlamper gir en mer hyggelig og varm stemning, som gjør at man får lyst til å være i rommet. Spesielt i stuen, hvor man ofte ønsker å legge seg ned og slappe av, er gulvlamper ideelle. Gå inn og les mer om de mange forskjellige gulvlampene som finnes på Mekavi’s hjemmeside, og finn en lampe som passer presist til den måten nettopp du har innredet ditt hjem på.