Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Navnesmokken forhandler MAM- og Philip Avent-smokker av høy kvalitet med navn - Fashionistas.no

Er du lei av smokker som forsvinner eller blir forvekslet i barnehagen? Så har Navnesmokken løsningen for deg. De forhandler et stort utvalg av Philips Avent-smokker med navn og MAMs navnesmokker, så du får muligheten til å inngravere navn i en smokk av den aller beste kvaliteten.

 

Symmetriske Philips Avent-smokker med navn

Ditt barns smokker har mye større sannsynlighet for å holde seg i riktig munn hvis du sørger for å merke dem med navn. Men hvis du jevnlig koker barnets smokker, vet du at det ikke holder å skrive navnet med tusj. Derfor tilbyr Navnesmokken et alternativ. De har samlet markedets største utvalg av smokker med navn fra noen av de mest anerkjente produsentene på markedet. Det betyr at du blant annet kan kjøpe Philips Avent-smokker som har navnet inngravert fra begynnelsen. Dette er den selvfølgelige løsningen hvis du ønsker å kombinere denne muligheten med høy kvalitet på smokken. Du kan se hele det kvalitetsbevisste utvalget av Philips Avent-smokker med navn på www.navnesmokken.no. Der kan du sammenligne former og designs for å finne den modellen som best tilfredsstiller ditt barns behov.

Den ekte MAM-navnesmokken finnes på navnesmokken.no

Philips Avent-smokker med navn er for øvrig ikke den eneste typen navnesmokk som forhandles hos Navnesmokken. De mange MAM-navnesmokkene i sortimentet lever nemlig også opp til de strenge kvalitetskravene. En navnesmokk fra MAM blir dermed et glimrende alternativ til kvalitetssmokkene fra Philips Avent, så du får noen andre muligheter når det gjelder stil og design. I tillegg produseres hver enkelt MAM-navnesmokk også med MAM SkinSoftTM silikon for å gi barn den aller mest behagelige følelsen når de har smokken i munnen, så det er mange gode grunner til å velge en MAM-navnesmokk til barnet ditt.

Er du på jakt etter smokker i imponerende kvalitet? Ser du fordelene ved å få inngravert navn direkte på smokken helt fra begynnelsen? Så kan du med fordel ta en tur innom nettbutikken på navnesmokken.no og bestille en MAM-navnesmokk eller en av de mange Philips Avent-smokkene med navn fra Navnesmokken allerede i dag.