Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Finn båtflagg og Norge flagg med vakre farger hos Langkilde & Søn - Fashionistas.no

Det er alltid viktig å ha flagg av høy kvalitet, spesielt når flaggene skal brukes utendørs. Langkilde & Søn har tatt høyde for nettopp det, og har de riktige flaggene til deg. Du kan derfor finne det norske flagget som blant annet et båtflagg av høy kvalitet.

 

Fine båtflagg i forskjellige størrelser

Alle båteiere skal ha et flagg som representerer det landet man er fra. Derfor har Langkilde & Søn det rette båtflagget til deg som reiser fra Norge, så du med stolthet kan vise hvor du er fra. Du skal selvfølgelig også ha et gjesteflagg. Det er flagget du bruker for å vise respekt for det landet du reiser inn i. Som med alle andre flagg, skal et båtflagg heises ved soloppgang og fires ved solnedgang. Det bidrar også til at båtflagget holder seg pent i lengre tid. Et båtflagg er kanskje ikke noe du trenger å heise når du seiler rundt i Norge, men det er en pen detalj og en form for respekt for eget land. Langkilde & Søn har det rette båtflagget til deg, og vi står klar med svar hvis du har spørsmål.

Heis flagget på 17. mai

Det norske flagget skal heises til nasjonaldagen. 17. mai skal feires skikkelig, og det vil et Norge flagg fra Langkilde & Søn bidra til. De lager flagg av utrolig høy kvalitet, så du er garantert et norsk flagg som tåler vær og vind. Siden været skifter kontinuerlig, kan det være vanskelig å si hvor lenge et norsk flagg vil vare. Men du kan være trygg på at de har fokus på å lage det sterkeste flagget til deg. Derfor er dette det riktige stedet for å finne ditt nye, norske flagg til 17. mai feiring. Langkilde & Søn har et utvalg av flagg til både innendørs og utendørs bruk, så du kan finne akkurat det du mangler.