Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Belysning til det moderne hjem - Fashionistas.no

De fineste pendler og hengelamper til plassen over spisebordet finner man online hos Mekavi. Gå til hjemmesiden og se det komplette utvalget av lamper fra Tom Dixon, Lightyears, FLOS og mange andre.

Pendler

Det kan være litt av en utfordring å finne den rette pendelen eller hengelampen som skal ha plassen over spisebordet. Det er en veldig markant plass som å ha, og det har derfor stor betydning hvilken lampe man ender opp med å velge. Mekavi har utrolig mange flotte pendler og hengelamper, som alle vil ta seg flott ut over spisebordet i hvilket som helst hjem. Gå til hjemmesiden og se nærmere på de forskjellige valgmulighetene. Når det kommer til moderne lamper og belysning, så ligger Mekavi langt fremme. De har sørget for å bygge opp et utrolig stort utvalg av merker og brands fra anerkjente designere i sortimentet de har av pendler og hengelamper, som man har fri adgang til ved å gå til hjemmesiden. Uansett om man liker det strømlinjeformede designet uten noen form for ornamentering, eller liker bedre design med masse karakter og særpreget personlighet, så har Mekavi helt garantert den rette pendelen eller hengelampen til ditt hjem. Hos Mekavi setter man stor ære i å selge lekkert design i form av belysning til det moderne hjem. Gå til hjemmesiden og bli overrasket over hvor bredt sortimentet er bare innenfor kategorien pendler og hengelamper. Av nevneverdige brands kan serien Allegro Ritmico fra det anerkjente designhuset Foscarini blant annet nevnes. Her lekes det med forholdet mellom form og ikke-form i lampene, som har et lett og luftig design. Gå til Mekavis’s hjemmeside og finn de perfekte pendlene og hengelampene til spisestuen.