Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fashionistas.no/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Alle typer flagg - www.langkilde-flagg.no - Fashionistas.no

Hos Langkilde & Søn blir du alltid møtt av den samme, høye kvaliteten som har sikret dem tittelen som kongelig dansk hoffleverandør. Godt håndverk og design går nemlig igjen i alle flaggene deres, enten du er på utkikk etter et signalflagg eller et svensk flagg til hagen.

Langkilde & Søn

Kommuniser med flagg

På havet kan et signalflagg ha avgjørende betydning for utfallet av en rekke forskjellige situasjoner. Derfor er det viktig å investere i signalflagg av skikkelig kvalitet. Det får du hos Langkilde & Søn. I sortimentet vårt får du nemlig et komplett sett med 40 sydde signalflagg som kan brukes både til havs og på land. Alle signalflaggene er selvfølgelig av internasjonal godkjent standard, og de leveres i en flott, spesialsydd flaggpose som beskytter flaggene under transport og oppbevaring. Du kan se hele utvalget av signalflagg på hjemmesiden langkilde-flagg.no, der du også kan lese mer om hva hvert enkelt flagg betyr.

Veivende flagg i hagen

Hvis du ikke er på jakt etter signalflagg til maritime formål, men heller vil ha flotte, nordiske flagg til hagen, kan du følge lenken nedenfor. Langkilde & Søn tilbyr nemlig også et stort utvalg av nordiske flagg, og alle leveres i samme høye kvalitet som firmaets øvrige produkter. Enten du er på utkikk etter et dansk, finsk, færøysk, islandsk, grønlandsk, norsk eller svensk flagg, kan du finne det i sortimentet deres. Noen av flaggene – som f.eks. det svenske flagget – selges til og med inkludert flaggline, så du ikke trenger å kjøpe det for seg. På den måten kan du raskt og problemfritt få et svensk flagg til å vaie i vinden fra toppen av flaggstangen din.

Uansett hvilken type flagg du er ute etter, finner du dem i høy kvalitet i sortimentet til Langkilde & Søn. Så det er ingen grunn til å nøle. Ta en titt på hjemmesiden www.langkilde-flagg.no allerede i dag og se det store utvalget av flagg i tidløst design.